2024-05-21 4402 浏览
今晚朋友带我去咗尖沙咀一间私房菜 睇波 食鸡煲 打边炉 超正😉 呢度喺楼上铺 有好多卡位同房间 好多电视 可以睇波或者卡拉ok😎😎 ✨牛牛餐$398/位 餐前小食有泰式凤爪 木耳 合桃 好惹味😋 ✨招牌麻辣鸡煲(任食)鸡煲可以拣辣度 我哋拣唔辣 调味啱啱好 加热后 反三次 最后加埋油炸鬼就可以食啦 鸡块新鲜入味 真系想encore😋 ✨仲有虾多士 正价时段有虾多士送 炸到酥脆 唔会太油 好食😆 ✨刺身拼盘首先每人一只冰镇鲍鱼 爽口弹牙😋三文鱼 北奇贝 赤虾 螺肉 蟹棒 样样新鲜鲜甜👍 食完鸡煲刺身 就可以打边炉啦 有几款汤底可以拣🥰 ✨虫草花椰子花胶汤底🍲✨本地手牛颈脊一份✨M9澳洲和牛 任食✨美国极上牛肉 任食✨熊本一口牛 任食✨安格斯牛小排 任食每款牛都各有千秋 我钟意食牛小排 油脂分布均匀 好鲜甜😉 然后仲可以加火锅配料 有30几款火锅配料可以拣 有墨汁墨鱼丸 台湾鸭血 其他地方好少有🤣 饮品方面 出边有两个大雪柜 可以任拣任饮㗎 仲有雪雪糕 真系好满足🥰🥰 整体来讲 饮酒 吹水 睇波嘅好地方😉 🎈新南苑私房菜 (尖沙咀)尖沙咀宝勒巷3-7A号万事昌广场2楼1号舖 #香港火锅

✨牛牛餐$398/位

餐前小食有泰式凤爪 木耳 合桃 好惹味😋

✨招牌麻辣鸡煲(任食)

✨仲有虾多士

✨熊本一口牛 任食
✨安格斯牛小排 任食
每款牛都各有千秋 我钟意食牛小排 油脂分布均匀 好鲜甜😉

整体来讲 饮酒 吹水 睇波嘅好地方😉

🎈新南苑私房菜 (尖沙咀)
尖沙咀宝勒巷3-7A号万事昌广场2楼1号舖

#香港火锅任饮任食
#新南苑私房菜#新南苑餐厅#香港美食推介#香港火锅推介#尖沙咀美食#meimei foodie#hk foodie
  • 招牌麻辣鸡煲