由佢喺大角嘴一值帮衬,今次见到K11 Art Mall开咗新分店,都戥佢好开心🎉🎉 餐厅keep住系靓靓又舒服嘅风格,中间个live Band舞台仲大咗!Set lunch Menu好多选择,大仔自己拣钟意食嘅嘢,今次竟然唔拣burger🍔 而拣All day breakfast🍳成个全日早餐非常之丰富,有牛角包、好大份嘅新鲜沙律菜、豆、炒滑蛋、鸡胸肉、仲有番薯同苹果,就算系大人都食唔晒!仔仔少有咁食晒成个炒蛋😱 佢话好滑好香,仲好似有少少芝士味㖞🤣🤣我就叫咗牛扒,虽然冇问我要几成熟但出嚟个熟度系啱啱好,入边仲有少少粉红肉质好嫩,咬落去好多汁,份量都几大份下边垫住南瓜同番薯嘅薯菜Set lunch包餐汤/沙律,同饮品我加钱upgrade要一杯冻latte,仔仔就想饮Juice,嗌咗杯鲜榨嘅苹果菠萝健康果汁比佢,当然唔加钱其实选择都几多:有冻柠茶、橙汁、柠檬茶、柠水等等最后追加咗一份甜品,好耐冇食嘅心太软配雪糕朱古力香浓,中间少少流心,配上云呢拿雪糕,真系最佳拍档仔仔又食得开心😃非常满足嘅一餐新店个位置都非常之方便!尖沙咀地铁站D3出口就系K11 Art Mall然后搭升降机直上2楼就到

我就叫咗牛扒,虽然冇问我要几成熟
但出嚟个熟度系啱啱好,入边仲有少少粉红
肉质好嫩,咬落去好多汁,份量都几大份
下边垫住南瓜同番薯嘅薯菜

Set lunch包餐汤/沙律,同饮品

仔仔又食得开心😃非常满足嘅一餐
新店个位置都非常之方便!
尖沙咀地铁站D3出口就系K11 Art Mall
然后搭升降机直上2楼就到