2023-08-06
📌尖沙咀跟足日本模式嘅日式烧肉店今次试咗佢哋晚市 晚市只得一个套餐~几款前菜都好好食 和牛他他蛋味好足 非常推介店舖全部都用A5和牛唔同部位来组成烧肉盛合😋店员会一次过上晒咁多款和牛部位俾大家打卡😆呢间餐厅特别嘅地方就系店员会逐部份帮适食客烧👍🏻佢哋会逐款介绍后 一款一款咁烧 亦会向客人建议唔同部位应该沾上唔同款嘅酱料~啱晒我呢啲又懒又怕自己烧㶶肉嘅人🤘🏻💁🏻♀️整个和牛盛盒就唔逐一详细介绍 留返俾大家去餐厅听店员讲解同体验✨🙋🏻♀️值得一提系佢哋嘅龟之子🇯🇵搭配嘅茶汤底非常好饮 为整个烧肉体验轻轻解腻😚追加左一个以寿喜烧形式去品尝嘅西冷呢款西冷劲多油脂 店员好细心咁提点我哋小心火炉抢火🤓食落去油脂感十足 再沾上兰王蛋配上寿喜烧酱汁肉味浓郁 非常好食🤪套餐亦包埋一个饭 即刻可以任意选择菜单上嘅饭类有机会想试埋佢哋嘅青柠荞麦面~最后仲有甜品 系抹茶雪糕同埋蕨饼🍨真系好有返咗日本嘅味道啊✈️同老板倾咗一阵发现佢地好有心做好呢间烧肉店~整体都好好 不过餐厅门口位比较热少少 餐厅可以留意下有无得改善~大家有机会试下 呢个价钱真系性价比高💯🍽️ 食物:🌕🌕🌕🌕🌑🥂 饮品:🌕🌕🌕🌑🌑👩🏻🍳 环境:🌕
今次试咗佢哋晚市 晚市只得一个套餐~
几款前菜都好好食 和牛他他蛋味好足 非常推介
呢款西冷劲多油脂 店员好细心咁提点我哋小心火炉抢火🤓
食落去油脂感十足 再沾上兰王蛋配上寿喜烧酱汁
肉味浓郁 非常好食🤪
套餐亦包埋一个饭 即刻可以任意选择菜单上嘅饭类
有机会想试埋佢哋嘅青柠荞麦面~
最后仲有甜品 系抹茶雪糕同埋蕨饼🍨
真系好有返咗日本嘅味道啊✈️
同老板倾咗一阵发现佢地好有心做好呢间烧肉店~
大家有机会试下 呢个价钱真系性价比高💯
🍽️ 食物:🌕🌕🌕🌕🌑
🥂 饮品:🌕🌕🌕🌑🌑
👩🏻🍳 环境:🌕🌕🌕🌘🌑
💯CP值:🌕🌕🌕🌕🌗
✅回头率:🌕🌕🌕🌕🌑
💰
晚市套餐 (原价:$580)
餐厅做紧优惠 $498
Overall: ⭐️⭐️⭐️⭐️ (out of ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)
📍鞍下熟成肉
@yakiniku_kurashita