2024-09-01 352 浏览
💫北海道刺身带子沙律带子切成薄片, 搭配蔬菜, 三文鱼籽, 再淋上清爽的醋汁酱料, 好清新爽口又开胃💫Soup of the day - 带子龙虾汤汤头浓稠但唔腻, 鲜甜弹牙嘅带子和肥美的龙虾肉熬煮而成, 一饮落去, 滑顺柔滑, 即时温暖左我个胃呀😙💫牛肝菌蘑菇意大利饭意大利饭煮到恰到好处的弹牙口感, 饭粒吸饱左蘑菇香汁, 好creamy, 每啖饭食落口都充满著来自牛肝菌蘑菇的独特香味, 好好味呀🤤💫烩蕃茄牛面肉扁意大利粉闻到阵阵蕃茄酸甜嘅香味, 牛面肉入口软嫩多汁, 意粉煮至刚刚好嘅al dente口感, 浓郁的蕃茄酱汁吸附上扁意大利粉及牛面肉融为一体, 越食越滋味👍🥤Lychee-Lemongrass Lemonade 🥤Peach Tea两杯饮品清甜又爽口, Lychee呢杯口味非常好饮😍
💫北海道刺身带子沙律

💫Soup of the day - 带子龙虾汤

💫牛肝菌蘑菇意大利饭

牛肝菌蘑菇意大利饭

💫烩蕃茄牛面肉扁意大利粉

🥤Lychee-Lemongrass Lemonade
🥤Peach Tea
两杯饮品清甜又爽口, Lychee呢杯口味非常好饮😍

牛肝菌蘑菇意大利饭