呢间居酒屋私隐度非常高,店内布置走简约和风路线,系家庭式嘅小店; 墙上嘅壁画系老板自己亲手绘画,尽见心思👍我地按时到达餐厅,惊喜见到老板原来整左纪念品送比我同朋友,喺两旧好靓嘅檀香木,好香😍!上面刻有我同朋友嘅名,同用餐嘅日子,真系非常惊喜又窝心❤️我地叫左两个set:⭐Wata 绵⭐$880(一位)🌸前菜五欯- 带子,三文鱼,牛油果生鱼片沙律配菜有盐烧银杏,甘露煮南瓜,火炙雪鱼白子,柚子酢𩽾康鱼鱼肝, 沙追鱼,鲜百合🦪兵库县产生(赤穗)🐟深海池鱼,秋刀, 剥皮鱼,赤贝,海胆🌸蛋白茶碗蒸🦪肝汁煮烧南非鲍鱼🍲立鱼汤🥓🥘岩手県黑毛和牛寿喜烧甜品🍰芝士蛋糕,自家制Mochi(连蛋糕碟上都有老板精心喂我同朋友写的welcome字句💕)整体成晚每一道菜,都非常美味😋、食得出制作认真,尽显厨师嘅心思,喺非常值得推介嘅好餐厅👍💕温馨提示,由于居酒屋嘅地方唔算大,平时都会有搅人聚会,或者一啲特别节日庆祝嘅小型party ,而且座位只得十个左右,加上食材都系早几日准备好,确保新鲜,所以有兴趣嘅朋友要预早打电话来book在先,确保有位用餐☺️

我地叫左两个set:

⭐Wata 绵⭐$880(一位)

🌸前菜五欯
- 带子,三文鱼,牛油果生鱼片沙律

🦪兵库县产生(赤穗)
🐟深海池鱼,秋刀, 剥皮鱼,赤贝,海胆
🌸蛋白茶碗蒸
🦪肝汁煮烧南非鲍鱼
🍲立鱼汤
🥓🥘岩手県黑毛和牛寿喜烧
甜品
🍰芝士蛋糕,自家制Mochi

2023-11-16
庆祝纪念