餐厅: 鰻工房
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-06-24 92 浏览
好挂住系日本食既鳗鱼饭最近无意中发现tst 呢间专食鳗鱼既小店夜晚去都唔洗排队 不过环境偏细 同隔离位都好近距离坐得麻麻地舒服鳗鱼方面 有十几款定食选择但menu 得张纸 无相 都几难㨂要上网睇下人介绍先知叫咩食好最后叫左个鳗鱼饭二重奏上枱觉得个portion 比想像中细但系鳗鱼烧得几香 未到入口即溶但都有外脆内软感 酱汁都好浓郁另外穴子好滑身 如果钟意鲜味重d 既会钟意一定要加$18 加埋佢个set有鳗鱼肝汤、温泉蛋、前菜同饮品汤有惊喜 好香肝味 坊间都少试到食到三分一可以叫佢俾碗昆布汤你 加入饭到配埋紫菜同芝麻食个昆布汤同鳗鱼非常夹 食完先有岩岩好饱既感觉😂临走见到有人点佢地个个mega 鳗鱼饭真系超大 要两个人先share 得哂仲有个$68既鳗鱼鳗花筒好似都几抵食 有机会可以再试钟意鳗鱼既朋友都可以一试🫡
好挂住系日本食既鳗鱼饭

但系鳗鱼烧得几香 未到入口即溶
但都有外脆内软感 酱汁都好浓郁
另外穴子好滑身 如果钟意鲜味重d 既会钟意

一定要加$18 加埋佢个set
有鳗鱼肝汤、温泉蛋、前菜同饮品
汤有惊喜 好香肝味 坊间都少试到

食到三分一可以叫佢俾碗昆布汤你 加入饭到