餐厅: Luna Bar & Restaurant
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-05-10 32 浏览
放工约咗同事去尖沙咀食饭,佢钟意食泰国野,我即刻上OpenRice揾咗间新开嘅泰菜「Luna Bar & Restaurant 」,餐厅有outdoor area,我地拣咗坐室内倾吓偈饮吓嘢🤗除咗Live Band,餐厅仲有VIP房可以唱k添👍🏻明炉青柠火箭鱿鱼侍应推介我地嗌呢个每日限定菜式,大大只嘅新鲜鱿鱼以明炉原只上,汤底系每日新鲜熬制,酸酸辣辣嘅椰汁汤底特别开胃,鱿鱼弹牙烟烟韧韧,鲜香酸辣,超赞👍🏻泰式串烧我地拣咗猪牛鸡各两串,猪肉肉质松软,鸡肉够嫩滑,牛肉有咬口肉味浓郁,点上花生味香浓嘅沙嗲酱,简直系最佳配搭😆泰式海鲜炒粉丝超大碟嘅海鲜炒粉丝,里面加入鲜虾、鲜鱿、鸡蛋、芽菜、西芹等嘅材料,虾仁爽口鲜甜,鱿鱼一样新鲜弹牙,粉丝Q弹口感丰富泰式炸虾饼推介炸虾饼👍🏻即叫即炸热辣辣,外边酥脆金黄,里面嘅虾胶弹牙鲜味,配上甜辣嘅泰式辣酱,令味道更加提升香芒沙冰泰式龙眼冰食泰国菜又点少得泰式饮品😋芒果沙冰细滑绵密,芒果味道香浓清甜,泰式龙眼冰系餐厅每日新鲜煲,加入大量龙眼肉自家制真材实料,夏天饮返杯解渴又清新📍Luna Bar & Restaurant (尖沙咀)尖沙咀漆咸道南23-25号

明炉青柠火箭鱿鱼

泰式串烧

泰式海鲜炒粉丝

泰式炸虾饼

香芒沙冰
泰式龙眼冰

📍Luna Bar & Restaurant (尖沙咀)
尖沙咀漆咸道南23-25号地舖

人均消费:$300-400