2018-09-14
Mad For Garlic 终于食到喇,之前系铜锣湾食过,已经心思思想再食!今日终于约好友一齐收工去又一城食饭!一睇menu,全部都系garlic,我地首先叫左杯Tropical Fruit Tea Peach同Mango味,都几清新仲好多水果tim👍🏻之后叫左个特色蒜蓉包塔-就系法包上面放左个蘑菇形状既蒜容,waitress 放低比我地影左相之后就将个蒜容塞哂洛个包到再切开比我地。一个已经好重蒜味既前菜,直得一试!跟住就系Garlic Carbonara ,味道同一般Carbonara 差不多!就系重蒜味,估唔到仲好食过平时普通个啲!跟住叫左个pork belly,都不错,跟一个好特别既包都几夹!主菜系肉眼扒跟芝士薯泥,肉眼扒好soft,好juice,都唔贵,正!最后叫左个甜品,diy tiramisu,好得意,将个tiramisu 拆开左上,自己钟意点食点配,自己话事,唯一觉得个mascarpone cream有garlic 味有啲怪!总结今餐好饱好食好满足,非常不错!
总结今餐好饱好食好满足,非常不错!