不得了 餐厅气氛超好 入到去完全系tgif嘅感觉 楼底好高 座位宽敞好舒适 内里装修又认真唔错😌餐牌食物选择多 酒类饮品都好多 绝对系happy friday好唔错嘅选择🥳〰️🐮Classic Steak Fries ($295)一见餐牌就已经俾佢嘅样子吸引咗🥳系黑安格斯西冷扒黎 叫左medium rare 个生熟度好完美😛而且懒人啱晒 因为佢已经切开晒一片片🤫肉味浓郁 不过可惜头尾少少位置 同埋个边位有啲靭😗中间位就好好多 肉质较嫩同软稔😛薯条方面好咸香 而且份量多 不过我觉得可以再脆身啲!宜家呢个有啲似mcdonald嘅🤣〰️🐮6 Rich Man's Burger ($190)呢款系澳洲和牛汉堡 我觉得比起classic steak我更喜欢呢个🌝味道浓郁 煎得一啲都唔干 保留到juicy感觉🐮馅料好多 烟肉 煎蛋 焦糖洋葱圈 酸黄瓜 番茄 车打芝士样样齐😌每啖味道同口感都好满足 唯一就系好难一啖食晒🤣牛油汉堡包好松软 整体超满足🥳〰️🍻Frites Beer Sample Paddle ($200)Stella Artois | Hoegaarden | Howgaarden Rose

〰️
🐮Classic Steak Fries ($295)

〰️
🐮6 Rich Man's Burger ($190)

〰️
Stella Artois | Hoegaarden | Howgaarden Rosee | Leffe Blonde | Leffe Brune

对于啤酒热爱者嚟讲 谂冇谂就嗌呢个🤣虽然拼盘特别嘅手工啤 纯粹系比较普遍嘅生啤组合 但当中有我最爱嘅stella之余 𠮶款leffe brune比利时黑啤有令喜出望外😍

就算我好钟意啤酒都好少饮黑啤 因为冇乜饮过边款味道系我钟意 但系佢呢只系保留咗黑啤酒嘅苦味之余 会饮到稍微甜嘅余韵 完全改观 真心想再饮🥳