2021-01-19
{屯门工业风咖啡店}📍BYOB Coffee Roaster位于屯门青菱径一带都有好多间食店,呢间系文翔大厦地下既店舖,系区内出名既Cafe。店内空间好大,枱与枱之间好大距离,倾计都唔怕听到,店内环境系工业风,环境舒适。当天去既间比较早唔洗等位好快就入座,平时通常都要排队的,入去既时候店员会先俾餐牌,点餐需要去收银处点餐,水和餐具就系点餐隔离系自助型式自己拎。今次同朋友去食,我地叫左2个意粉,2杯饮品。上菜好快,食物水准都冇差到,同之前去食一样。帆立贝明太子意粉系朋友食,我试左少少,明太子好多系弹牙个种够多,个汁加意粉岩岩好。墨鱼汁海鲜意粉,本身都怕墨鱼汁会整到成个咀都黑哂,但多人推介本身又钟意食海鲜,所以都照叫左,海鲜食落新鲜唔会有雪味,鱼虾有煎过好香口,墨鱼汁加意粉唔会油腻,呢个好值得推介。咖啡上既拉花好靓🥰,朋友试既Mocha Balleys用酒调既咖啡,酒量岩岩好唔会盖在咖啡既香味,我饮既鲜奶咖啡就啡味较浓。整体黎讲,舒服抵食推介,支持小店!👍👍👍
📍BYOB Coffee Roaster
整体黎讲,舒服抵食推介,支持小店!👍👍👍