2022-07-27 151 浏览
🐣复活节假山长水又远咁去左屯门食老虎冰室,本身想试佢个鳗鱼滑蛋炸热狗,点知太迟去卖晒🥲好彩都试到虾多士同埋叫左每间茶餐厅必叫既常餐🖐🏻下次要早d去试鳗鱼滑蛋炸热狗🌭😭【芝心虾多士 • $68】芝心虾多士一客有6件,面包好薄,炸到金黄,中间系虾胶🍤同埋邪恶既流心芝士🧀老虎蟹都要叫📣🐯【常餐B | 厚切餐肉蕃茄浓汤通粉 • $63】一见到厚切餐肉就🐯冲,个餐有丹麦酥多士🍞同葱花火腿炒蛋🍳唔想食蕃茄浓汤既我转左出前一丁(+$6)🍜面煮得啱啱好,唔会过淋。多士唔够松软,炒蛋滑得黎又够料,本身expect餐肉会一粒粒炸到脆身,所以叫左另上,但一d都唔脆同好咸(同期望有d落差🤏🏻🥲)【生炸鸡髀薯条 • $42】鸡髀🍗唔算大只(有d茶记既鸡髀大过块面🤣),同埋过左火唔滑,薯条🍟唔脆。下次可以唔叫🥲

【芝心虾多士 • $68】
芝心虾多士