#pb食在屯门 #pb中式系列 屯门新开「吾家」饺子店🥟New Restaurant Alert🚨✨屯门人注意啦🤪 屯门虹桥个边出名多野食 最近仲新开左间饺子店😋 呢间新开嘅饺子店用左橙色装修 非常抢镜😍 店内外装修都好怀旧 佢连餐具、碗碟都衬番店内外嘅怀旧装修 感觉几特别🥰 店内环境唔大 只有4-5张枱 坐得都几舒服👍🏻.佢有5款饺子选择 包括韮菜鲜肉饺、香茜鲜肉饺、粟米鲜肉饺、素五鲜饺、芹菜鲜肉饺😋 汤饺6只价钱$42 煎饺6只$46👍🏻 可以另加$8淮山面😍 🔹韮菜鲜肉饺🥟🔹香茜鲜肉饺🥟汤底用左蕃茄薯仔汤 冇咩落味精 味道好甜😋 两款饺子都涨卜卜 落足料 猪肉份量比菜多 所以食6只都几饱👍🏻 如有唔够饱 仲可以加个淮山面 配埋汤食几鲜甜😍.整体✨ 呢间屯门新开嘅饺子店装修好抢镜 店内外装修都好怀旧、好特别🥰 汤底用左蕃茄薯仔汤 几足料😋 饺子猪肉份量几多😍 不过价钱唔太平 间唔中食去食下都几好👍🏻吾家 (屯门)屯门青菱径6号富丽大厦地下D2号舖
#pb食在屯门 #pb中式系列
屯门新开「吾家」饺子店🥟