2024-10-09
终于比我发掘到隐世性价比超高嘅日式饭堂!可以俾大家参考一下 两个小女孩食嘅份量😆首先我哋嗌咗小食(扬物): 土佐炸豆腐@$38豆腐真系好滑 好香甜!每人两旧仔都唔觉得肥腻,再配埋佢哋自家制嘅酱汁,酸酸甜甜,特别开胃!开咗个胃之后,我哋嗌左一个店舖名物:鳗鱼鮨心卷@$108呢个真系极力推介!鳗鱼入口即溶🙂↔️一啖一个 仲有加咗少少酱汁,令到鳗鱼嘅香味更加突出,仲要一条卷物有八件,件件都大大旧,佢哋嘅厨师绝对唔吝啬佢哋嘅配料。食咗个卷物之后就即刻再order左两个丼饭:•霜烧三文鱼酱油渍丼$85 每件嘅三文鱼都系大大啖肉,再配埋粒粒嘅珍珠饭,越食越有食欲,再加埋沙律酱同蟹籽,超级𩠌饭。•三色丼饭$138最爱嘅香葱吞拿鱼蓉再配上海胆同埋帆立贝,呢三种海鲜嘅鲜味简直系完美嘅配搭,海胆本身都会怕有腥味,点知味道真系好!鲜!甜!闻到隔离枱嗌咗一个芝麻鸡翼好香,我哋就忍唔住,又嗌埋一份😂😂 $62@3每一啖肉再夹杂着一啖芝麻香味,仲要只只鸡翼都系肥美,不过略嫌可能价钱比较少贵,但系我都觉得系超抵食既!
可以俾大家参考一下 两个小女孩食嘅份量😆
首先我哋嗌咗小食(扬物):
土佐炸豆腐@$38
开咗个胃之后,我哋嗌左一个店舖名物:
鳗鱼鮨心卷@$108
呢个真系极力推介!鳗鱼入口即溶🙂↔️