2023-07-16 393 浏览
想试呢间BYOB好耐,但系因为平时冇乜机会入屯门,所以未试到。今次入开屯门,谂食咩既时候,我第一时间就同朋友suggest食呢间!周末晏就黎到,好好彩唔洗排队直接就入得去食。Cafe系自助形式,出去counter落完单,自己攞餐具,就可以等野食。今次嗌左两款意粉,两款都好好食!完全零失望! 1⃣️北海道帆立贝明太子意粉($100) 面头有木鱼丝,意粉拌上明太子忌廉酱好creamy,而且真系每一条意粉都挂晒汁,食得粒粒明太子既口感!帆立贝系微微煎香表面,大大粒好厚好好食🤩  2⃣️蟹膏蟹肉意粉($98) 呢个意粉好重蟹膏味😋个人钟意呢个多过明太子果款。啖啖入口都有明显既蟹味,但系又唔会有腥味👍仲有好多蟹籽同蟹肉!
1⃣️北海道帆立贝明太子意粉($100)

北海道帆立贝明太子意粉
2⃣️蟹膏蟹肉意粉($98)
蟹膏蟹肉意粉
北海道帆立贝明太子意粉