2018-02-27 1009 浏览
假期嘅屯市真系好多人,排得队睇已经够钟开场睇戏😭唯有行去小人啲嘅华都商场,记得以前食过间味道唔错嘅西餐,咁岩又有位就入咗去啦😳呢到饭同意粉嘅选择都几多,不过可惜冇set🤔#白汁芝士甜粟鸡肉焗炖饭 ($68)😋好味指数:(7.5/10)炖饭一嚟到真系超级热,小心辣咀呀😣白汁嘅份量足够捞匀每一粒饭🍚芝士亦都有好多,做到拉丝嘅效果😳鸡肉都有好多旧,咬落去肉质都几实,但系又唔会嚡🐥整体嚟讲呢个炖饭都几好食,加上上面有啲香草喺度,食落去更加好味😍#蕃茄芝士鲜虾焗笔尖面 ($68)😋好味指数:(7/10)第一次食笔尖面,其实好似长通粉咁,但只系其中一个位系尖嘅🤔煮得比较硬,有嚼口🤔唔知点解焗完都系好多汁系入面,蕃茄味都几香嘅🍅不过芝士可以再多啲😛入面有啲火腿丝同埋蕃茄粒喺度😚而大虾就一共有四只左右,可惜食落去肉质有啲淋,唔够弹牙,感觉有啲唔系咁新鲜🤔#意大利牛奶咖啡 ($25)😋好味指数:(6.5/10)呢到嘅饮品冻热同价😚小编对咖啡就冇咩研究啦,不过饮落去味道都唔错咖😚另外味道比较甜☕.⭐温馨小提示📌原来呢到嘅意大利面同炖饭都系收到order先落滚水煮,所以要耐心等待呀😘
呢到饭同意粉嘅选择都几多,不过可惜冇set🤔

#白汁芝士甜粟鸡肉焗炖饭 ($68)
😋好味指数:(7.5/10)
炖饭一嚟到真系超级热,小心辣咀呀😣
鸡肉都有好多旧,咬落去肉质都几实,但系又唔会嚡🐥

#蕃茄芝士鲜虾焗笔尖面 ($68)
😋好味指数:(7/10)

#意大利牛奶咖啡 ($25)
😋好味指数:(6.5/10)
呢到嘅饮品冻热同价😚
⭐温馨小提示