2024-04-17 51 浏览
锋哥厨房呢间位于屯门的茶餐厅,室内装修干净整齐,干净企理,好高级feel呢!令人食落更安心!就同大家分享小编今次嘅体验!♦️沙爹牛肉汤韩国面♦️话说沙爹牛肉汤韩国面,啲牛肉煮得恰到好处,唔会太老唔会太腍,而个汤底更系一流,够味唔会淡,一试便爱上😄😄😄。沙爹同汤底配合得天衣无缝,辣得恰到好处。食完后口齿留香,再三回味,让人百食不厌👏🏼👏🏼。♦️丹麦烤多士,火腿奄列♦️又点少得丹麦烤多士同火腿奄列呢。个面包烤得香香脆脆,再加埋火腿奄列,绝对系佳品!而个火腿奄列呢,煮得好好,够味唔会咸😝😊♦️生炸鸡髀薯条♦️最令我留低印象嘅,就系生炸鸡髀薯条啦。炸鸡香到不得了,又够脆又唔会太油,真系一试难忘。而薯条食得好满足,金金黄黄卖相都非常吸引😍😍😊。锋哥厨房嘅服务快捷又有礼,环境舒适又唔会太嘈,灯光也调得刚刚好,成个气氛都非常好。食完成顿我觉得好开心,绝对值得再去!