圣诞就梗系要食甜品啦😆今次问咗屯门朋友,佢话呢间叹甜品好高质,谂都冇谂就冲咗去食😆环境同一般甜品店都差不多,唔算好阔落~我哋叫咗两个甜品一齐食😆香芒蜜语 ($40)🥭真系成碗都系满满嘅芒果😆好欣赏佢有好多不同配料,最正嘅系好多粒正正方方嘅牛奶布甸😆加埋芒果汁一齐食味道好平衡~仲有啲芒果干增添口感😆见好多客都叫窝夫,我都唔执输叫咗个岩盐拖肥Oreo鲜忌廉窝夫 ($59)🧇😆配曲奇雪糕同埋加咗$6要加麻糬内馅😆个摆盘都已经非常之有诚意,上面有好多杏仁同埋oreo~而入面啲麻糬虽然唔系好多,但烟烟韧韧口感唔错😆加埋拖肥酱食又唔会好heavy好甜,我觉得真系几好食😆👍朋友果然冇介绍错,真系一间好高质嘅甜品小店🤤唯独是店员态度可以更好😌

香芒蜜语

岩盐拖肥Oreo鲜忌廉窝夫

2021-12-25
$53 (宵夜)
香芒蜜语
岩盐拖肥Oreo鲜忌廉窝夫