2024-07-26
Happy Friday一于放工去食好啲,同朋友相约去食烧肉🤤 餐厅座位都系卡座,坐得一啲都唔迫夹,各款烧肉款式亦随自己喜好去点,钟意食咩就食咩🥰值得一提系食客坐低后餐厅会送上一盘沙律🥗作为前菜,而且店员说可以无限refill👍🏻🥢名物!菠萝渍钻石和牛胸腹肉🍍🥩 $288一见到卖相就好吸引,到店必点,牛胸腹肉肉质腍而且牛味好浓,菠萝🍍超甜,可以解解油腻感🥢盐烧特上三角牛小排🥓 $198牛小排油脂分布均匀,食落有入口即溶嘅感觉😋🥢酱渍原条封门柳 🍖 $218原条封门柳长长的,烧到咁上下之后剪开嚟再烧多阵就可以食,食起上嚟封门柳比起其他部位牛味更浓🥢香葱牛舌🐂👅 $208牛舌好厚身,而且有别平时嘅牛舌,每块厚切嘅中舌嘅中间都夹著葱花,烧完后亦唔会好韧,口感丰富🥢烧日本鸡肉北海道豚肉饭🍚 $118鸡肉🐓同豚肉🐖烧到焦香刚刚好,还有温泉蛋🥚,捞饭一流🥢牛油蒜香生蚝🦪 $80(2只)生蚝🦪配上牛油🧈蒜茸🧄嚟烧,简直冇得输,蚝肉肥美多汁🍹巨峰提子乳酸梳打🍇 $42🍹北海道密瓜益力多绿茶 🍵 $42
🥢名物!菠萝渍钻石和牛胸腹肉🍍🥩 $288
🥢盐烧特上三角牛小排🥓 $198
牛小排油脂分布均匀,食落有入口即溶嘅感觉😋
🥢酱渍原条封门柳 🍖 $218
🥢香葱牛舌🐂👅 $208
🥢烧日本鸡肉北海道豚肉饭🍚 $118
鸡肉🐓同豚肉🐖烧到焦香刚刚好,还有温泉蛋🥚,捞饭一流
🥢牛油蒜香生蚝🦪 $80(2只)
生蚝🦪配上牛油🧈蒜茸🧄嚟烧,简直冇得输,蚝肉肥美多汁
🍹巨峰提子乳酸梳打🍇 $42
🍹北海道密瓜益力多绿茶 🍵 $42