2012-09-07
大家开学喇 .... 又多左好多人争搭车 , 今日上唔到巴士 , 要搭地铁黎九龙塘转小巴 , 见人龙长到无雷公咁远 , 索性买定早餐食住排队喇 , 于是黎左地铁站内呢间山崎原来早餐时间 , 会有套餐优惠o家㖞 , 仲要几抵食添㖞指定面包 + 指定迷仔包 + 纸包饮品 = $ 131. 酥皮肉松包~ 酥皮好酥脆 , 上面有 d 芝麻 , 好香好好味 , 始终都系新鲜食最正 ^^肉松馅分怖平均 , 唔会太干同无过咸 ,而且个包本身有好香牛油味 , good2. 朱古力麻糬~ 迷你包仔有得拣麻糬仔同牛角包仔 , 我要左一粒朱古力味麻糬好烟韧好好赵呀 , 麻糬又系隔左夜就唔好食家喇 , 朱古力味香浓但好在唔会太甜 , 用黎做早餐都几适合 , 另外仲有芝麻味同芝士味可选## 优惠套餐中o既饮品有维他奶 , 麦精 , 柠檬茶同菊花茶 , 如果要抵o既紧系拣麦精啦 , 不过佢全部都唔冻o既 , 我要左柠檬茶 开始发觉山崎真系几有水准 , 开始多左帮衬佢 , 所以都开左积分咭喇 ^^
要搭地铁黎九龙塘转小巴 , 见人龙长到无雷公咁远 ,
索性买定早餐食住排队喇 , 于是黎左地铁站内呢间山崎
原来早餐时间 , 会有套餐优惠o家㖞 , 仲要几抵食添㖞
指定面包 + 指定迷仔包 + 纸包饮品 = $ 13 1. 酥皮肉松包
肉松馅分怖平均 , 唔会太干同无过咸 ,而且个包本身有好香牛油味 , good 2. 朱古力麻糬
但好在唔会太甜 , 用黎做早餐都几适合 , 另外仲有芝麻味同芝士味可选 ## 优惠套餐中o既饮品有维他奶 , 麦精 , 柠檬茶同菊花茶 ,