2015-01-22
放假去赤柱relax 一下, 两点几,到达后即刻揾地方医肚先,行左一阵就被佢外表吸引了,店舖位于地库,一入店舖就被d甜品同面包吸引住,堂食客人须自行揾位后再order, 不过cashier的店员超nice,帮我地安排坐位👍👍太肚饿了,同朋友一人一份all day breakfast 加支pink lemonade. 大概15分钟就有得食. 真系好巨形,成份早餐包括一大碗暖笠笠的茄汁豆、三片火腿(厚切的)、烟肉、煎双蛋(如果系牛奶或黑松露炒蛋就perfect)、炒薯仔粒、炒蘑菇、焗芝士蕃茄(超juicy)、三款香肠(肉味香浓)、最后就系牛角包(超好食,拎上手有啲硬身,但其实系外脆内软,充满牛油香味)实在太饱了,唯有下次先试埋甜品同沙律😋
实在太饱了,唯有下次先试埋甜品同沙律😋