峇里堂

BaliTown
之前朋友介绍泥过呢间餐厅, 觉得系好食同少有既印尼菜餐厅, 今次再带新朋友仔泥食多次(^o^)招牌巴东牛肉饭@$72上菜果时净系个卖相都几吸引, 点知食落口仲正(*´꒳`*) 不过印尼菜一向偏辣, 呢个饭就偏向迎合香港人既味道, 酱料浓郁有重香料味道, 牛肉平时好惊硬但佢只牛肉几好咬口(´∀`=)~ 峇里堂海鲜煎@$71因为朋友想食虾片, 变相成个海鲜煎咁order♪(´ε` ). 海鲜煎感觉似平日食既日式蛋包饭, 厚蛋卷, 顶系虾片, 而但部有芽菜(最爱(≧∀≦)) , 海鲜有虾等但占既份量比较少双色咖央多士@$39好食既甜点(*´∇`*), 食完咸食食番呢个甜点绝对开胃! 虽然中间有旧厚厚既牛油, 但同咖央酱一齐咬, 个口感太正(//∇//)点会仲因为旧大块牛油有罪疚感呀ƪ(˘⌣˘)ʃ~~~~~而双色咖央果两只色系同我上之泥既唔同, 餐厅系有定期换下款呢~ (*'▽'*)感觉呢间印尼菜国野食唔辣比较迎合番香港人口味; 同朋友都满意今次既印尼菜午膳~

招牌巴东牛肉饭@$72
牛肉平时好惊硬但佢只牛肉几好咬口(´∀`=)~

巴东牛肉饭

峇里堂海鲜煎@$71