2023-07-18 27 浏览
想食辣野就第一时间谂起川菜 谂起前排听过朋友介绍川之源嘅酸菜鱼大件夹抵食 我哋就book左算系私房菜嘅川之源 环境的确吾错 虽然我哋两个人系坐系大厅嘅枱 但我哋见到有好几间private房 好岩一班朋友聚会好嘈咁倾偈👯‍♀️👯👯‍♂️🥘酸菜鱼 $218有两条大辣椒系入面 酸酸辣辣好醒胃🌶️份量都好足 好多鱼 大大旧 啖啖肉 肉质滑溜入面仲有切左片既莴苣同粉丝 索晒啲酸菜鱼汤 好食🐥砵砵鸡 $128成道菜好似口水鸡 而且有好多鸡髀肉 肉质嫩滑 配上底层爽口嘅青瓜 夹👍🏼上枱嘅时候已经闻到香喷喷嘅辣椒味 食落无论系辣味同埋麻度啱啱好 (相对起嚟比酸菜鱼辣少少) 送饭食真系食几碗都得🍚💭想食正宗嘅川菜嘅时候系一个好选择 无论酸辣定麻辣都做得好到位 有闻到菜式入面嘅辣椒就流晒口水嘅感觉🤤

🥘酸菜鱼 $218
有两条大辣椒系入面 酸酸辣辣好醒胃🌶️