2024-10-12
今日去开牛头角见到有间好特别嘅工业风装修风格嘅餐厅,于是就入去试下~一入到去成间餐厅都好多人,喺外面完全估唔到!呢度用qr code落单,店员亦都好有礼貌解释落单流程畀我哋听~我哋叫咗个二人餐,有双层手打牛肉芝士汉堡、安格斯牛肉芝士汉堡,我哋两份都拣咗牛肉七成熟,咬出嚟超有肉汁!亦都相当丰富!系成个包基本上一啖都咬唔晒呀!每个汉堡都系新鲜整,包亦都好新鲜好软熟,畀其他汉堡店更加特别嘅地方就系,佢哋个汉堡包面会煎一煎,所以有啲脆脆crunchy感~小食我哋叫咗炸大薯条,食落热啦啦,仲有好多酱拣,我哋就拣咗黑松露酱,大份到我哋两个人其实都食唔晒!另一个小食我哋就拣咗咋洋葱圈,配千岛酱,洋葱圈都几好食,新鲜炸真系好脆呀!饮品方面呢呢个都几特别,有时食咗热气嘢会想饮凉茶,呢度嘅饮品竟然仲有有气凉茶,我哋叫咗有气嘅竹蔗茅根同埋有气嘅罗汉果茶,仲要系香港制造,支持呀!