2024-07-23
鳗工房@尖沙咀🪡尖沙咀赫德道1-3号利威商业大厦地下7号舖💰$100-$150钟意食鳗鱼既我,期待咗食依间餐厅好耐❤️啱啱营业人流都好多,好快就坐满成间餐厅。餐厅以日式风格装修,一入去感觉似去咗日本居酒屋🏮,超级有feel。🍔芝芝汉堡套餐 $128Woo原来鳗鱼可以做汉堡,见系新推出一定要试试,原来系用松饼夹住双层芝士&鳗鱼,非常足料,口感丰富,mix埋一齐味道又几夹! 套餐仲包埋温泉蛋&鳗鱼肝白贝汤,超级鲜甜👍🍣沙罗曼蛇丼 $198今日既主角嚟啦,第一次见到咁夸张鳗鱼,长度同我只手臂一样长,建议要两个人share,鳗鱼肉质鲜嫩,入口即化,鳗鱼丼仲搭配埋玉子烧& 香喷喷饭,食落唔会咁容易腻。⚠️强烈推荐第二种食法,将三分一既饭&鳗鱼,捞落去昆布高汤食,鳗鱼茶渍就完成✅我觉得系将鳗鱼味道再升华,仲可以解腻!
🪡尖沙咀赫德道1-3号利威商业大厦地下7号舖
💰$100-$150
🍔芝芝汉堡套餐 $128
🍣沙罗曼蛇丼 $198
我觉得系将鳗鱼味道再升华,仲可以解腻!