2022-07-16 15 浏览
- 黎开铜锣湾Staycation,想话买下野食返酒店食。经过呢间Gustoso Burger,见有好多Burger同小食,所以决定试下。系店舖门前,已经闻到阵阵面包味。 - 餐牌上既选择有好多,价钱都好实惠,Lunch去放纵下都唔错!- 我地今次叫左两份Burger再跟餐,外卖已经大大盒!餐点买到返去既时候,仲见到啲汉堡包表面涨卜卜🍔,睇落好吸引。- 就咁听黄金烟芝脆牛堡个名已经好邪恶,点知食落更加夸张🤣!一开始以为系就咁有啲普通既烟肉脆脆,点知原来系成块烟肉包住芝士拎去炸,估佢唔到咁好味,岩哂我呢啲重口味既人😋!- 而明太子虾堡都同样足料,食落酱料同虾饼好夹。而咬落去,面包第一啖就充满牛油香,脆得黎又松软。- 而跟餐既薯条系真薯仔🥔,食落劲好味又唔油。另外,炸蚝都劲大粒,唔会有腥味,唔错!- 跟住我地配餐跟左两款饮品,超大杯,价钱仲好抵添!

- 跟住我地配餐跟左两款饮品,超大杯,价钱仲好抵添!