餐厅: Tai O Lookout
资讯:

2022-10-01 703 浏览
之前帮衬过下午茶!觉得都ok!今日専登放假入大澳!准备食佢嘅下午茶点知不断落大雨!唯有早啲入去食!1:30PM进场,问咗可以叫咗啲正价饮品及食物!再在2:30pm再叫茶餐!公司三文治🥪~比之前细份咗少少唔明成日见有啲人嘅薯条系粗!但我次次都系幼香煎大澳咸鱼肉饼饭~咸鱼细得可怜不过肉饼煎得够香而且唔肥大澳虾酱鸡翼~有啲失望!唔够香口!正常一上枱应该有虾酱香味!但佢一上枱完全冇!而且唔够热热辣辣果碟配菜好唔新鲜我哋掂都冇掂过!红树林特饮~麻麻哋由于闲日仲要落雨!我哋三人见窗口有位!所以要求座窗口位!点知佢话只限两人座位!咁咪话分两张枱座!点知去到先发现其中一张枱滴水感觉成间餐厅都冇唛准备!职员冇热诚!食物冇热诚!完全唔觉得系酒店
公司三文治🥪~比之前细份咗少少
唔明成日见有啲人嘅薯条系粗!但我次次都系幼

香煎大澳咸鱼肉饼饭~咸鱼细得可怜
不过肉饼煎得够香而且唔肥

果碟配菜好唔新鲜
我哋掂都冇掂过!
红树林特饮~麻麻哋