2017-07-28
今日跟朋友去左位于黄泥涌埉道既香港木球会食晚饭。入口无人查证件或会员证,但食完埋单,只系会员既朋友可以签名结帐,我谂坐低叫野食野饮既时候已经查左。 (因为我迟左去,所以唔系太知详情)叫野食既时候,全份菜单都系英文。有东南亚菜(咖哩、炒粉面、勒沙、炒菜心等)、汉堡、牛扒等。结果差唔多全枱人都叫印度菜。而我就叫左呢个慢煮羊肉。所有羊肉都已经配左炸饼。饭、Nann bread 可以另外加。我就加左蒜味Nann bread. 右边既前菜唔太肯定系青瓜定其他爽口既瓜类。配左蕃酱。试左一啖,辣到飞起,仲有好酸既味道。就无再食喇。慢煮羊好林,第一啖食既时候以为自己食左肥膏。点知系d 羊煮到林到好似肥膏咁样。有羊味但唔系膻味。好味野饮系power breakfast! 系Smootie 既一种。入面包括乳酪、燕麦片 、莓!饱肚。唯一可以投诉既就系支饮筒太短,我要连住个杯边饮。
唯一可以投诉既就系支饮筒太短,我要连住个杯边饮。