2014-09-12 1367 浏览
首先一入到去落左order 要一个lunch set茄汁肉丸意加一杯热latte 眼见除左我仲有两张台,应该唔洗等等左半个钟,迟过我黎的小姐食完走埋,我都仲未有野到,催一催先肯黎讲食物50蚊意粉加热饮卖相ok,但超细碟,肉丸唔热的,只系暖,茄汁冇味似水意粉食左四啖就食完,份量同价钱唔成正比热latte食埋野一共等左一个钟,我再三问之下,原来厨房个个竟然唔识冲latte, 但又唔开声要我白等,最后我话厨房识冲d咩咖啡,个侍应竟然答唔出,之后我话俾杯热茶我算喇,热茶都一定得啦!最后热latte转左做热甘菊茶,但亦只是茶包货色讲价钱$50一个餐价出面已经可以食得好好,但超细意粉+茶包要收$50就太贵,呢间野的水准俾$30就差唔多讲服务计埋我五张台,其中一张食完吹紧水唔计有四张台serve, 我个张就唔识冲咖啡唔出声隔离一张就出错单,牛肉饱变龙虾饱,饮品搞错哂,最后个对情侣唔肯再等退钱走人另一张台,两夫妻, 冻柠茶等半个钟都冇,两碟意粉又出错,咖啡又错第三张台两个女仔,见我地其他台d单乱咁龙都唔好意思出声再催,继续白等服务差,野食差,水准差唯一较好的地方系个侍应跟甩哂所有单, 俾4张台狂

首先一入到去落左order 要一个lunch set
茄汁肉丸意加一杯热latte
眼见除左我仲有两张台,应该唔洗等

讲食物
50蚊意粉加热饮
卖相ok,但超细碟,肉丸唔热的,只系暖,茄汁冇味似水
意粉食左四啖就食完,份量同价钱唔成正比

热latte

讲价钱

讲服务
计埋我五张台,其中一张食完吹紧水唔计
有四张台serve, 我个张就唔识冲咖啡唔出声

服务差,野食差,水准差
唯一较好的地方系个侍应跟甩哂所有单, 俾4张台狂催下都冇黑面,都算几好架喇