2024-11-02 207 浏览
我呢啲佛系写review嘅人,因为chueca再次出动😝话说呢餐饭都成个月前食,系帮bestie庆生嘅dinner,记得当日系好大雨,条街嘅其他餐厅都好静,唯独呢度仲有几枱客 (其实饮食业真系好难做,大家多多支持吓)。喺门口首先会放低把遮入遮筒,跟住waiter就好快贴个label喺遮抦上面,原来佢系写咗枱号,等大家唔好拎错遮,呢个小举动好细心,抵赞👍🏼当晚有tasting menu可以拣,但睇完都系觉得好似自己散叫开心啲。呢度嘅presentation比之前喺其他地方食嘅西班牙菜更精致讲究,尤其系佢个用挞皮装住嘅Tuna Tartare,同埋上面舖满三文鱼子嘅薯仔沙律 Chef’s Rusa,好食之余打卡无得输📸另外个蒜油大虾都好impressive,虾肉非常弹牙。我哋仲order咗两个甜品,餐厅可以帮手写birthday message,waiter仲好好主动帮手影相,仲suggest边个位影系最靓。Overall我好钟意呢度,环境好、nice staff、食物质数高,要弹嘅话系想主菜嘅portion可以大份多少少😝诚意推荐比大家!
我呢啲佛系写review嘅人,因为chueca再次出动😝

诚意推荐比大家!
Tuna  Tartare
Chef’s  Rusa
Iberico  Pork
Coconut  &  Berries;  Cheesecake
2024-09-22
庆祝纪念