就嚟去到秋天,又系个露营嘅好时间啦。😆逢亲去露营最期待嘅除咗就系欣赏大自然景色同埋日出日落之外更重要就系点样煮得一手正嘅嘢食。😋除咗有碳水嘢之外,而家仲兴起烧肉。露营都要食吓好嘢补充吓野外生活嘅所需要体力。😛如果冇咁多架撑嘅话喺铜锣湾仲开咗一间露营🏕️主题嘅餐厅完全可以俾大家感受一下露营嘅气氛同埋感觉, 😌顺便仲可以叹吓$688 赏月套餐,仲有和牛可以食添😋呢个套餐就包含咗宫崎和牛五款,🥩其中就有宫崎肉眼(大大片嘅肉眼非常鲜红嘅颜色再配上线条分明嘅油脂纹烧起上嚟特别香,而且油香四射,越食越上瘾)🥩之后仲有宫崎西冷(设成薄片之后呈现霜降嘅感觉、粉嫩嘅颜色同埋细致嘅油脂纹肉味更加浓郁)🥩另外仲有宫崎赤身肉(最饱满嘅肉感同埋比较瘦少少,但系同样都系非常嫩)🥩以及仲有本日特选宫崎和牛二款,而本日精选就有牛小排同埋牛腹腩,🥩每一个部位所感受到嘅就系有好大嘅唔同,但系最简单嘅食材当然就系要用最原始嘅做法咁样原汁原味就系最享受🥩另外围住个炉亦都会有一圈前小食同埋刺身等,❤️‍🔥符合晒露营食嘢𠮶阵时都系要为埋一齐聚住。🔥佢哋嘅天妇罗主要都系有南瓜同埋虾,而且写起上嚟热辣辣炸粉亦都炸得相当嘅脆同埋薄完全好少

宫崎和牛五款

呢个套餐就包含咗宫崎和牛五款,
宫崎和牛五款

佢哋嘅天妇罗主要都系有南瓜同埋虾,而且写起上嚟热辣辣炸粉亦都炸得相当嘅脆同埋薄完全好少油腻感。🍤
刺身就视乎时令而作出选择而今期就系三文鱼油甘鱼剑鱼腩同埋赤虾,🍣厚厚嘅一片食起上嚟更加满足🍣

喺夏天当然唔少得就系冰冰凉凉嘅梳打啦🍹而呢一度亦都有得拣一系列唔同嘅口味当中最多人嗌嘅就系巨峰同埋乳酸咁就可以中和晒上面咁满足同埋口感咁饱满嘅和牛同埋日式嘅食材啦🍹

露营生活
铜锣湾轩尼诗道502号黄金广场4楼
2024-08-26
等候时间
2 分钟 (堂食)
  • 赏月套餐