2023-08-30 289 浏览
同朋友聚餐既好地方✨入面非常大同环境舒适全部餐具都非常日系💖卖相好靓日式红酒炖牛肉蛋包饭 $160店员劲好,等我地影左相先切开个蛋一切开半熟蛋浆流晒出嚟🤤🤤再淋埋红酒汁牛肉煮得好淋好好味😆个饭本身都系已经炒左蛋包饭可以但牛肉好出色!!👍🏽炸软壳蟹扁意粉 $113上枱超夸张,原只软壳蟹系个意粉上面🤩🤩软壳蟹炸得好脆好香,食落去都唔困难茄汁意粉就正常,开胃又唔会太甜,整体都好好味😋蟹肉忌廉可乐饼 $76炸得好松脆,入面有好多忌廉,蟹肉就无太多发现🤣配埋个茄酱都几好,不过无话超夹日式炸鸡翼 $90依款大推!鸡翼个份量都唔少,而且系大只炸鸡翼沾满左好多酱汁,甜甜地超好食!(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)重有芝麻系上面,真系食到唔想停😆😆吃茶交响曲(冻)$65依款系朋友叫既~有员工过嚟帮你即刻冲,超fancy😂不过佢话饮落同latte差唔多ಠ_ಠ极・盛夏布甸船 $108超级打卡既甜品,我估依款系夏季限定🎏布甸超级滑(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)啖啖都有焦糖味,重有浓郁既蛋香旁边既车厘子同埋士多啤梨好fresh中和返布甸既甜腻感☺️另一个好晶莹既湖水绿啫喱系波子汽水味🧊个底系牛奶味既慕丝?!不过就一般,好似唔太夹咁🫣但布甸好
同朋友聚餐既好地方✨
入面非常大同环境舒适
全部餐具都非常日系💖卖相好靓
日式红酒炖牛肉蛋包饭

日式红酒炖牛肉蛋包饭 $160
店员劲好,等我地影左相先切开个蛋
一切开半熟蛋浆流晒出嚟🤤🤤再淋埋红酒汁
牛肉煮得好淋好好味😆个饭本身都系已经炒左
蛋包饭可以但牛肉好出色!!👍🏽
炸软壳蟹扁意粉

炸软壳蟹扁意粉 $113
上枱超夸张,原只软壳蟹系个意粉上面🤩🤩
软壳蟹炸得好脆好香,食落去都唔困难
茄汁意粉就正常,开胃又唔会太甜,整体都好好味😋
蟹肉忌廉可乐饼

蟹肉忌廉可乐饼 $76
炸得好松脆,入面有好多忌廉,蟹肉就无太多发现🤣
配埋个茄酱都几好,不过无话超夹
日式炸鸡翼

日式炸鸡翼 $90
依款大推!鸡翼个份量都唔少,而且系大只
重有芝麻系上面,真系食到唔想停😆😆

吃茶交响曲(冻)$65
依款系朋友叫既~有员工过嚟帮你即刻冲,超fancy😂
不过佢话饮落同latte差唔多ಠ_ಠ
极・盛夏布甸船

极・盛夏布甸船 $108
超级打卡既甜品,我估依款系夏季限定🎏
旁边既车厘子同埋士多啤梨好fresh中和返布甸既甜腻感☺️
另一个好晶莹既湖水绿啫喱系波子汽水味🧊
个底系牛奶味既慕丝?!不过就一般,好似唔太夹咁🫣
但布甸好值得再叫😋😋
日式红酒炖牛肉蛋包饭