2019-07-24 283 浏览
Mashi No Mashi系由Wagyumafia班底既主理既亲民版和牛副线,成日见一众foodies同明星洗版,咸爷食过都话正,今次终于轮到我啦地点系有d隐蔽,唔熟湾仔系有d难揾既,到步后见到有堆人系门口,原来系先到自助售票机卑钱,再等候入座,由于只得12个位,我等了差不多粒几钟先有位呢度只售和牛沾面,和牛丼同和牛饺子3款食品和牛沾面:个汤好浓好香牛肉味,相信系用左好耐时间熬制而成,平时食沾面间间面店都咸到洗肾,今次终于揾到间系浓而不咸,粗面烟韧弹牙,唯一挑剔系和牛份量好少同有筋和牛丼:和牛火炙后很香,瘦的部位竟然比肥的部位更香口更好食,再捞埋个蛋浆一齐食,好香滑和牛饺子:皮脆肉嫩,个饺子汁以白醋加上黑椒碎,好夹好好食,不过$120/6就有d overpriced
呢度只售和牛沾面,和牛丼同和牛饺子3款食品