2025-02-06
最钟意呢间可以席前欣赏师傅烹煮技术👩🏻🍳所以就带朋友嚟食,佢哋仲好贴心会问你究竟唔食啲乜嘢同埋想要咩生熟度😎今次食仙台A5霜降和牛套餐$1280pp😌✨前菜三点水云草-酸酸地几开胃矶煮鲍鱼-非常入味而且口感弹牙蟹肉蟹膏豆腐-将蟹膏混入造成豆腐配上蟹肉,完全展现蟹嘅鲜味✨刺身四点北海道帆立贝、𫚕鱼、拖罗、牡丹虾,全部非常新鲜厚切。✨蒸物穴子茶碗蒸系嫩滑有蛋香,上面有细细块穴子。✨巴西牛脷芯煎香之后再放上辣椒萝卜蓉、葱花、淡雪盐、柚子醋,拌生洋葱食好有层次感。✨仙台A5霜降和牛西冷关西寿喜烧煮法,呢间嘅寿喜烧汁味道比较淡,可以突出牛肉味。另外煮到五成熟啱啱好,肉质好淋。✨旬之野菜盛盒超甜新鲜蔬菜,因为用上寿喜烧汁去煮所以连洋葱都有淡淡的甜味,平时唔食洋葱嘅我都食咗。我自己钟意南瓜同豆腐。✨炒乌冬和牛油份包裹乌冬,乌冬质地烟靭入味,虽然好饱都全部食晒😋✨舞茸菇清汤✨甜品云呢拿雪糕,见到入面有云呢拿籽🍦
✨前菜三点
水云草
-酸酸地几开胃
矶煮鲍鱼
-非常入味而且口感弹牙
蟹肉蟹膏豆腐
-将蟹膏混入造成豆腐配上蟹肉,完全展现蟹嘅鲜味
✨刺身四点
北海道帆立贝、𫚕鱼、拖罗、牡丹虾,全部非常新鲜厚切。
✨蒸物
穴子茶碗蒸系嫩滑有蛋香,上面有细细块穴子。
✨巴西牛脷芯
✨仙台A5霜降和牛西冷
✨旬之野菜盛盒
✨炒乌冬
和牛油份包裹乌冬,乌冬质地烟靭入味,虽然好饱都全部食晒😋
✨舞茸菇清汤
✨甜品
云呢拿雪糕,见到入面有云呢拿籽🍦