2024-10-07 91 浏览
平时都系男朋友带我出去食好嘢,就打算男朋友生日带佢嚟呢间餐馆食fine dining,我哋𠮶阵叫咗佢哋嘅seasonal omakase套餐。cute cute嘅日式浓汤,一口饮落去,𠮶浓郁美味嘅味道一直喺嘴度徘徊。超好饮嘅!下一道就系我哋期待已久嘅和牛,好有牛香味嘅肉,佢哋煮得啱啱好,旁边仲可以配几种酱料。呢度嘅酱油配虾、海胆同和牛饭,味道好独特,配埋旁边嘅紫菜,酥脆嘅口感加埋呢啲料,好好食。呢道番茄肉酱配芝士和牛汉堡都好好食。好香,芝士搭配番茄酱,我一路嚟都系非常钟意嘅。佢哋嘅炭烧牛肉带住浓郁嘅香味,肉质鲜美多汁,熟度我觉得啱啱好,沾埋旁边嘅酱料就好唔错。豆腐制品嘅dessert,好特别,唔系好确定搭配咗啲咩,不过味道非常nice!炭烧嘅蔬菜散发住好香嘅烟熏香气,味道都好唔错,尤其我钟意佢哋嘅蘑菇,Q弹嘅,丰富嘅口感。我哋都十分享受呢次嘅晚餐,好唔错嘅fine dining。✅评分:味道 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】卫生:⭐️⭐️⭐️⭐⭐️【5】抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️【4】整体评分:😋【笑】

我哋都十分享受呢次嘅晚餐,好唔错嘅fine dining。

✅评分:
味道 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】