2021-09-14 5 浏览
今日做完野经过新蒲岗发现左一间价钱正又抵食既寿司店😀我地接近二点钟去到,应该系过左lunch hour时间所以唔洗等位入到店舖既装修同摆切都好似日本风,仲播埋日本歌 😁简直好似带左我去日本一样😆😆😆我地二个人食左五样野,简直好似大食积一样😀仲要我地叫左定食,每人仲有沙律同海鲜汤送,海鲜汤好鲜甜,入面仲有二只蚬肉,而沙律都好大份,呢个前菜我好满意🚩三文鱼大虾带子井 $88 呢个饭入面既三文鱼好厚切,大概有四块,仲有一只大虾👍🏻只虾劲鲜甜而且好大只😀仲有四粒带子又系劲鲜味,一粒带子一口饭,绝配,对得上呢个价钱👍🏻👍🏻👍🏻🚩自家制叉烧拉面 $68 (定食仲有二旧太卷,沙津同海鲜汤)叉烧拉面个汤底好浓好入味,而且叉烧都好好食👍🏻份量足够🤣👍🏻食到劲饱🚩海胆手卷 $28 呢个手卷既海胆味好鲜甜好新鲜,因为市面上其实要揾一间海胆有鲜味既好难👍🏻估唔到今日食到👍🏻值到推介 🚩日式章鱼烧 $28 呢个章鱼丸一睇个外型已经好吸引,简直未食都流晒口水😄食落去仲好热而且每一粒都好大粒🚩蟹肉忌廉薯饼 $28 呢个薯饼都好推介👍🏻👍🏻👍🏻 一咬落去脆卜卜 而且入面d忌廉爆哂出黎劲juicy👍🏻值得一试总括黎讲,
今日做完野经过新蒲岗发现左一间价钱正又抵食既寿司店😀

🚩三文鱼大虾带子井 $88

🚩海胆手卷 $28

🚩日式章鱼烧 $28

🚩蟹肉忌廉薯饼 $28

总括黎讲,呢间店既员工都好有善😄位置唔太偏远都易揾👍🏻价钱又抵食食物又够鲜味👍🏻一定会再去