餐厅: 元気寿司
资讯:

2019-05-26 68 浏览
有时唔想食太饱但又要食d 野, 我好多时都会选择食 🍣Sushi, 而次次都会谂起Genki, 因为我印象中每区都会有间Genki, 同埋而家有得用Apps 先拎飞排队, 好方便。今次就黎左元朗店, 好在Apps 拎飞先, 因为黎到门口见好多人等位中。。。黎 到Genki, 我有几样必食:1) 蚝花卷2) 炸虾卷🍤3) 赤海虾 ~~~encore 几次🍤4) 三文鱼腩寿司 ~~~encore 几次🍣5) 皇帝蟹柳寿司 🍣6) 软壳蟹手卷另外, 佢仲有季节限定🍣, 咁唔驶食黎食去都系个d 款式嘛!!!但有样我唔会叫, 试过几次都唔太啱我口味, 就系海胆。。。

黎 到Genki, 我有几样必食:

1) 蚝花卷
2) 炸虾卷🍤
3) 赤海虾 ~~~encore 几次🍤
4) 三文鱼腩寿司 ~~~encore 几次🍣
5) 皇帝蟹柳寿司 🍣
6) 软壳蟹手卷

但有样我唔会叫, 试过几次都唔太啱我口味, 就系海胆。。。