2017-10-21 2845 浏览
为迎合唔同国家嘅culture ,Fusion菜都颇为流行!我谂系香港大部份人都好钟意食日本菜、 今次去试吓呢间日本Mix 巴西嘅餐厅!日本人就食唔到好辣嘅嘢、而巴西人比较喜欢食辣野、加埋一齐会点呢?个Menu设计得几得意!嘢食都系细细碟、可以叫多几样试多啲!叫咗呢个梨沙律、梨系yip制的、口感爽、味道有啲似日本嘅甜酸萝卜!酸酸甜甜几开胃!个沙律好日式!呢个系薯泥入边包住啲牛肉、加埋呢个辣酱、送酒一流呀、可惜呢排detox 戒酒!呢个好得意、系用米饭做的!外脆内软、外层好似食饭焦咁、入面系混入芝士、加甜酸酱食!好得意好好食!推介👍🏻牛整得啱啱好!香口肉质柔软同juicy ,就咁食唔落酱都好好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢个猪腩皮脆、但系有少少咸、但可接受!送洒嘅话就一流啦⋯⋯间餐厅系可以再去嘅!佢啲嘢系几特别嘅、同埋价钱好合理!不过就冇得book枱呢方面就有啲麻烦

呢个猪腩皮脆、但系有少少咸、但可接受!送洒嘅话就一流啦⋯⋯