2023-07-25
前两日俾老婆仔女投诉,好耐无食自助晚餐,临时临急,身处屯门嘅我,都唔知去边度食好,系㖞,屯门有几间酒店,其中一间近屯门西铁站嘅悦品酒店The Platter,佢逢星期五六日都有自助餐,近近地,试下先😆环境:主题酒店餐厅,火车卡设计,另外有个大露台,闪灯夜景,打卡唔错😌餐厅唔大,相对枱都较少,唔会争嘢食😆服务:酒店服务,当然好啦,食自助餐最紧要系执枱快,你一定唔会失望。地方都好干净,我几满意。😎食物讲真,场唔大,食物种类唔多,但质素唔错,星期日食都系500左右,我觉得几好㖞,我推介几样:三文鱼刺身,无雪味,好新鲜,我攞左4次😆烧蚝烧龙虾,可以叫得上源源不绝,蚝无乜调味,突显鲜味,龙虾只只有膏,真系不得了😍😍😍烧牛肉,羊架,好嫩,5成熟,贵价食材👍👍长脚蟹,翡翠螺,冻海鲜有好多,呢两款我最钟意😎朱古力火锅,我仔女不停食🤔雪糕有三只牌子,其中有haagen dazs同movenpick 唔使讲嘢3球movenpick 朱古力总结:平价自助餐,款式唔多,但质素几好,邻近西铁站,打卡又好,赞👍👍👍
环境:
服务:
三文鱼刺身,无雪味,好新鲜,我攞左4次😆
烧牛肉,羊架,好嫩,5成熟,贵价食材👍👍
长脚蟹,翡翠螺,冻海鲜有好多,呢两款我最钟意😎
朱古力火锅,我仔女不停食🤔
雪糕
总结: