2021-05-19
朋友推介这间夹住喺个大排档中间嘅饺子店🙄原本一心想食煎饺, 但系因为有两个人,所以又叫多一个汤饺, 真系不得了,汤饺个汤先系精髓,好饮到另外再叫多一碗, 其实我都唔知有冇人系咁样叫,因为餐牌都冇嘅,只系真系好想再饮,就问过老细可唔可以要一碗汤, 友人话有婆婆煲嘅感觉对于啲唔可以成日饮到妈妈靓汤嘅人真系惊喜, 饮到E个汤,直情系有一点感动嘅感觉两个人叫咗以下食品,另外再加蛋糕唔知算唔算系好大食呢原本椰菜饺系煎饺,芫茜饺系汤饺,老细提议调返转,话会好食啲,所以就调转果然芫茜煎饺系正,食完都返到屋企仍然系有一点芫茜嘅味道, 对芫茜控嚟讲简直系…爽…椰菜饺做汤饺, 仍然系非常爽口,所以真的比较适合做汤饺另外叫咗一份猪手, 39蚊有五件咁大件,其实都觉得几抵食,另外最惊喜系上面真系冇猪毛㗎,因为成日食到啲猪毛觉得好呕心,但系呢个真系冇,同埋真系好淋去到最尾不得不吃很多人介绍的芝士蛋糕原本两个人系叫一份,点知食完实在太好味, 又再叫多一份这种质素的芝士蛋糕只系25蚊一件,其实都真系几抵食下次希望再食其他饺,同埋再饮呢个汤
两个人叫咗以下食品,另外再加蛋糕唔知算唔算系好大食呢
椰菜饺做汤饺, 仍然系非常爽口,所以真的比较适合做汤饺
去到最尾不得不吃很多人介绍的芝士蛋糕
原本两个人系叫一份,点知食完实在太好味, 又再叫多一份
这种质素的芝士蛋糕只系25蚊一件,其实都真系几抵食
下次希望再食其他饺,同埋再饮呢个汤