2020-08-12 732 浏览
我们三人要分开坐, 因为限聚令, 只可二人同桌, 而且要距离1.5米, 我同老公不约而同叫牛柳粒饭, 都不约而同都唔敢相信...... 好平, 我们的牛柳粒饭配面豉汤, 只是HK$ 42, 仲要份量足, 味道不错, 又热又够软身, 大大碗, 又有菜,  而囝叫亲子饭, 忘记几钱, 因为成张餐牌都好平。后尾我囝想饮汽水, 餐牌上无, 我问几钱, 竟然支装可乐只收HK$ 6  !  真系不知几多年前先有的价格了 ?  怎么咁平, 但食客咁少 ?  我觉得可能餐厅定位有问题,  要求高质的客又觉得唔够好味,  要求平宜的客又唔知佢地LUNCH 咁大份。我觉得性价比很高, 三人HK$14X。
2020-08-08