2014-12-27 2091 浏览
女神搞平安夜派对,拣左我地成日去掷标既"Coco Duck"玩返晚, 贪其有得玩,又有得食 !  唔单止咁,呢树仲系我地几个老朋友第一次相识之地,个份情意结   ,实在难得!餐厅系太子地铁站附近,交通方便, 酒吧型式既格调,环境幽暗,地方宽敞,分上下两层,每层都有标机供人掷标耍乐,又有TV机,可以睇埋球赛添,认真一乐也!女神订左7点半十三位,时间尚早,客人唔多,我地特别拣返坐当年上层既长方形卡位,那份感觉,又蜂拥而上……是晚有圣诞餐、晚餐等供应,任君选择。为食狼、女神佢地都点圣诞餐,价钱$198/位加一,有头盘、主菜、甜品(树头蛋糕)等。由于我湿疹发作,食物选择度有限,唯有拣晚餐来吃了。呢个苹果酱猪扒晚餐,价钱$168/位加一,有薯条跟餐,猪扒大件,肉质软熟唔会靱,点上甜甜地既苹果酱后,感觉juicy!食罢晚餐,大家掷掷标,玩玩骰蛊,交换礼物,开开心心咁就渡过左一个又warm又平安既夜晚嘞!
 ,实在难得!

苹果酱猪扒餐