2024-11-05
今日试咗间餐厅嘅平日午市套餐,整体感觉几满意!套餐价钱合理,包括饮品、沙律或餐汤(我加咗$32升级咗蚬肉周打汤)、面包🥖同松饼,份量十足,性价比高。我拣咗慢煮BB猪排骨配椰菜沙律同薯条 🍟$158。个猪排骨调味恰到好处,唔会太咸或太淡。椰菜沙律清爽开胃,薯条炸得金黄香脆,热辣辣,口感一流。蚬肉周打汤汤底浓郁creamy。面包同松饼都烘得啱啱好。另一个主菜系芝加哥至尊三文治🥪配椰菜沙律同薯条 $118,呢个三文治份量十足,馅料丰富,芝士味浓郁,配埋沙律同薯条,都几满足。另外,仲加咗$48叫咗个brownie做甜品。brownie嘅朱古力味浓郁,口感湿润松软,唔会太甜腻,系个perfect ending!
今日试咗间餐厅嘅平日午市套餐,整体感觉几满意! 套餐价钱合理,包括饮品、沙律或餐汤(我加咗$32升级咗蚬肉周打汤)、面包🥖同松饼,份量十足,性价比高。
我拣咗慢煮BB猪排骨配椰菜沙律同薯条 🍟$158。个猪排骨调味恰到好处,唔会太咸或太淡。椰菜沙律清爽开胃,薯条炸得金黄香脆,热辣辣,口感一流。 蚬肉周打汤汤底浓郁creamy。面包同松饼都烘得啱啱好。