2021-12-07 472 浏览
尼间米线铺头系我中学既回忆💕讲真每次返嚟都会同啲朋友一齐黎尼到下午茶😂冇错我哋嘅下午茶系食米线🍜😂😂咁多年来都冇变过味道,一样系咁好食😋钟意酸味重啲嘅人必食!讲吓环境先,佢呢一度系平民商场,就一定冇高级商场咁好,同埋都略污糟,枱上面可能会有啲油油地。不过胜咗佢嘅米线值一切😣😣!其间都见到好多中学同学黎呢度食嘢-👅:云贵川酸辣米线$40佢系即叫即整嘅,会喺舖头见到佢系材料连埋个米线放入个锅度一齐煮,大约五至10分钟。除了自选材料,还有肉碎,芽菜之类的配料。自选材料我就拣咗肥牛、鸡肉、芝士肠,佢嘅鸡肉唔会好似坊间咁无味,佢嘅鸡肉会索哂汤汁嘅味道😋😋另外会再送豆腐,我几钟意佢既豆浆,完全无甜味,似无糖🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
👅:云贵川酸辣米线$40