2023-10-17 22 浏览
继续都系新蒲岗揾食,今次我同同事去食日本料理,仲系性价比好高既餐厅😗🥰 - 面豉汤🥣 (跟餐)正常面豉汤味道,值得一赞汤内都有几多豆卜、豆腐、海带,用料十足😎 - 沙律🥗 (跟餐)正常沙律味道,配上油醋汁调味,都几开胃🤣- 双重三文鱼丼🍣 $88呢个丼饭包括有两款三文鱼,生的三文鱼肥美,入口顺滑😈,微微烧过的三文鱼更加激发出油脂香😗,两款三文鱼都几有鲜味,如果好钟意食三文鱼的话,呢个丼饭都几值得一试☺️ - 海胆三色丼😋 $148餐厅用料完全唔吝啬,海胆、吞拿鱼蓉、三文鱼籽都份量十足😏,虽然海胆未到好鲜甜但入口都几顺滑Creamy😛,满满呑拿鱼蓉配上大大粒鲜甜三文鱼籽,连埋烟韧有咬口饭一齐食🍚,三文鱼籽系口到爆破,真系啖啖满足😍 以呢个价钱来讲食到海胆,真系性价比几高😳😳所以我同同事间唔中都会黎食,大家经过的话都不妨试下😛 📍 海胆仔 - 新蒲岗新蒲岗衍庆街2-32号新蒲岗大厦地下Q号舖@uni_kotomo #justlingggxd_日式#justlingggxd_新蒲岗

- 面豉汤🥣 (跟餐)

- 沙律🥗 (跟餐)
正常沙律味道,配上油醋汁调味,都几开胃🤣

- 双重三文鱼丼🍣 $88

- 海胆三色丼😋 $148

以呢个价钱来讲食到海胆,真系性价比几高😳😳
所以我同同事间唔中都会黎食,大家经过的话都不妨试下😛

📍 海胆仔 - 新蒲岗
新蒲岗衍庆街2-32号新蒲岗大厦地下Q号舖