餐厅: 意歐
资讯:

2021-11-26 117 浏览
如果去开mk谂唔到食咩都可以去试下~坐得舒服(人唔多),似系家庭式小店~见到门面装修都预计系比较旧式嘅食店,入到去餐牌都系比较旧,不过啲价钱就超级抵🤑🤑!!!!!我地嗌左个「德国猪手意粉优惠餐」同「牛柳焗薯」,一落单冇耐,就已经送左汤同蒜蓉包🥖嚟~红汤唔错㗎!冇平时啲餐厅落辣油果种奇怪辣味,反而都饮得出牛🐮味!!!最抵赞系尼间餐厅有西餐汤匙㗎!基本嘢都做到~🥄🥄🥄白汤就正正常常啦~饮完汤就上主菜,先系个猪手🍖🍖🍖,猪手好淋,啲肉系淋到一丝丝咁嘅,佢唔系做到个皮脆嘅果种,食落皮都系淋嘅,但唔会有好肥腻嘅感觉,黑椒汁嘅配搭啱啱好,绝对系超过尼个价钱嘅质素!配菜意粉🍝🍝都ok,餐厅有用蕃茄酱炒一炒意粉,面系有咬口嘅,我个人都几钟意😍牛柳🐮🐮都唔错,叫5成熟就啱啱好🥩!唔会好韧,唔会出血水,但当然唔好expect系高级西餐厅嘅质素,但尼个价钱,真系唔话得!
如果去开mk谂唔到食咩都可以去试下~

2021-11-26