2020-07-11 84 浏览
原来科学园有分店架,踩单车踩到累去食啲嘢先,呢到竟然有间WM cafe 😍晤洗念,平民西餐即刻冲去食💛BBQ烤手撕猪菠萝芝士汉堡配薯条$72 今次叫左个美式BBQ烤手撕猪菠萝芝士汉堡配薯条🍟好好食牙,好好食牙,真系好好食,好食要讲三次,首先个包外脆内软,个手撕猪好淋,晤硬,BBQ酱好入味,衬埋成块菠萝同芝士,成件事夹晒,我一定会再食😍😍薯条系波浪纹嘅,够晒脆口💛香草牛肝菌汁芝士焗鸡扒意粉$56原来系限量架成块芝士挞上鸡扒到,钟意食芝士嘅一定好开心,同牛肝菌汁又好夹可能系weekend 关系,晤系好多人,所以先晤洗等位,出餐好快,如果踩单车路经科学园,可以入黎试下,外面又可以摆单车,重点系平民价钱,西餐享受🤗WM Café & Bar (沙田)沙田白石角香港科学园一期科技大道西5号企业广场地下S019号铺

晤洗念,平民西餐即刻冲去食

💛BBQ烤手撕猪菠萝芝士汉堡配薯条$72

💛香草牛肝菌汁芝士焗鸡扒意粉$56

WM Café & Bar (沙田)
  • 美式BBQ 烤手撕猪菠萝芝士汉堡配薯条