2024-09-24 307 浏览
.今日要去鲗鱼涌拎嘢🙆🏻‍♀️顺便去咗一间隐世嘅coffee shop🙌🏻一去到蓝色既门口劲靓‼️附近地方都好宁静😊入到去环境舒适🤪食物高质素,而且平民化😎云石墨鱼🦑饼海胆汁贝壳粉呢个系必点既菜单主食,味道劲新鲜而且好香‼️佢哋仲用咗自家制云石墨鱼饼、海胆、海胆汁及香蒜辣油所以味道出奇地好夹有少少中西合璧感觉😆开心果拿铁🍵咁呢一年好多食物都系用开心果👍🏻用佢做latte出奇地好夹💯味道好香✨质感顺滑牛角包窝夫 🧇唔讲唔知原来呢间coffee shop系统FIFTY FIFTY合作的,菜单上有多个口味选择‼️一定必叫!因为最钟意食窝夫👍🏻松酥的牛角包窝夫,加上士多啤梨超好食Grotto (鲗鱼涌)鲗鱼涌海泽街19号海晖大厦地舖#窝夫 #平民高质coffee shop #美食推介 #foodie

云石墨鱼🦑饼海胆汁贝壳粉

开心果拿铁🍵

牛角包窝夫 🧇

Grotto (鲗鱼涌)
鲗鱼涌海泽街19号海晖大厦地舖