2020-05-13 410 浏览
晏昼5点,觉得肚饿饿,经过茶木,见到大大个牌写住买一送一(全日套餐),特惠款式得两个,系鸡排帆立贝拌面,或者帆立贝小肉躁饭,附送一杯热冬瓜茶,原价96一份,买一送一叫做半价啦。入食肆前要先量体温,但呢间茶木,啲人吾理门口等嘅顾客,但大家好自律系门口叫唔该,等量体温先入座,但叫左几声无人应最终要行去两步遥嘅收银柜同佢讲量体温,先施施然量。得两步路距离,柜台及旁边都有人,但都吾理啲客,态度吾掂叫左半会拌面,面有嚼劲,一贯水准,鸡排酥脆,有台式风味,但略薄。帆立贝淡而无味,建议餐厅吾好攞黎做主打,会赶客。份量一般,女的食完略有饱意,饮完杯冬瓜茶啱啱好。但男性友人觉得份量细,一啲都吾饱。出去埋单先系柜台发现,3月26日开始要收加一,佢一直无收开加一,如果佢贴系门口当眼处会好啲,最少顾客帮衬前有心理准备,而且疫情下,佢多立名目征费都系理解的,但不一定每人都接受,尤其等入座时已叫极吾应,所以一早大大只字写明,吾洗食完先知—感觉吾良好啰。连加一,盛惠$106