2023-07-08
我家2位大少一个就好钟意食鸡脾一个就好钟意食叉烧饭今次突登来试啲间真系一次过满足晒一家人既愿望大仔先点 :烧春鸡半只,可以配饭/意粉/薯条/沙律,配埋手套比你、大手撕出来慢慢食!皮脆肉嫩、阿仔食到停唔到口!细仔就点:叉烧煎蛋饭,配甜豉油,流汁太阳蛋,加上肥廋适中既叉烧,再加埋豉油调配得岩岩好,沟埋啲饭真系不得之了! 阿仔自己都差不多食晒成碗!最后大人叫左2个煲仔菜套餐:梅菜腩肉、沙嗲金菇肥牛粉丝煲,套餐跟埋例汤+白饭!例汤有苦瓜鸡脚汤,个汤香浓回甘,感觉无味精,好好饮,唔口干! 煲仔菜味道十足,而且份量都非常足料,2个大人都食唔晒仲可打包! 蔷红 (湾仔)湾仔庄士敦道194-204号湾仔商业中心1楼#炸鸡脾 #美食 #湾仔******************************Love & ThanksSilvia ( 诗诗 ) : tansilvia@hotmail.comwww.tansilvia521.blogspot.com
我家2位大少
一个就好钟意食鸡脾