2023-02-17
同事话呢间嘢最近新开,话之前排长龙,今次去到都冇人排队,入边仲有好多位,所以我哋入去试吓😀😀😀一份午餐$58嚟讲,我觉得都算几平,而且份量都算多,一定够你饱🫢🫢🫢首先讲吓泰式菠萝炒饭,其实都几大份,菠萝就系用罐头菠萝,而唔系平时用新鲜,不过味道都唔算太差😅不过不失,都算仲有少少炒饭香味另外就叫咗黄咖喱猪饭,其实佢嘅黄咖喱都唔算难食,其实都几好食,不过就偏水状🤏🤏🤏喂,不过最可惜就系叫咗猪肉,我仲以为猪扒,来到真系一块块猪肉片,而且猪肉片仲要唔好食😅有啲失望!可能照返牛腩好食啲😄😄😄朋友仔叫咗个虾饼,有四件,都算大大件👌最尾我哋一人一杯泰式奶茶,因为我要热奶茶,而且唔记得咗搅匀佢😣所以初初饮落去系水淡淡地,其实都几有茶香味,不过饮到个底啲炼奶就好甜,建议饮热饮记得搅匀🥰冻饮就唔需要搅啦….下次打算试埋佢其他嘅嘢🤣🤣#泰国 #泰国美食 #thaifood #黄怪兽 #黄怪兽觅食 #黄怪兽自家制 #香港美食 #香港好去处 #香港 #食 #食谱 #食饭 #自己整 #食饭啦 #yum #yumyum #yummy #hk #hkfoodie #hkfood #foodie #foodiehk #
朋友仔叫咗个虾饼,有四件,都算大大件👌
下次打算试埋佢其他嘅嘢🤣🤣
#泰国 #泰国美食 #thaifood #黄怪兽 #黄怪兽觅食 #黄怪兽自家制 #香港美食 #香港好去处 #香港 #食 #食谱 #食饭 #自己整 #食饭啦 #yum #yumyum #yummy #hk #hkfoodie #hkfood #foodie #foodiehk #foodporn #hk90s #想要更多真实食评搜寻ig黄怪兽觅食 #love #followback #instagramers #tweegram